Çedes ve Kafkas Projelerinde Biz De Varız

Değerler Kulübümüz, Kulüp Rehber Öğretmeni Emine GÜNEY’in öncülüğünde ve diğer öğretmenlerimizin de katkılarıyla çalışmalarına başladı.

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında 1/A ve 3/B öğrencileri ile birlikte “Doğa Sevgisi” konusu işlenerek okulumuz bahçesinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlikle öğrenciler hem keyifli zaman geçirdi hem de çevresine karşı duyarlılığını göstermiş oldu.

Ayrıca yine bu proje kapsamında gönüllülük esasına bağlı kalarak okulumuz öğrencileri ve velilerinin katılımıyla Filistin’e destek olmak maksatlı nakdi yardım toplandı.

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Kafkas Projesi kapsamında “Askıda Kitap” uygulamamız da okulumuz koridorunda öğrencilerin kullanımına sunuldu. Bu uygulamada öğrenciler, koridorda yer alan kitaplıktaki kitap ve dergileri teneffüs boyunca okuyup teneffüs bittiğinde yerine koymaktadır. Bu sayede öğrencilerin teneffüsü daha verimli kullanması ve yeni bilgiler öğrenmesi sağlanmaktadır.

Yine Kafkas Projesi kapsamında okul müdür yardımcımız Güven POLAT tarafından 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine “Akıl ve Zeka Oyunları” kursu verilmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)