Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (Çedes) Etkinlikleri

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi kapsamında  Din Kültürü öğretmenimiz Sümeyye ATMACA öncülüğünde, Kadir Gecesinde kız öğrencilerle teravih namazına gidildi. Çocuklarımızla çok güzel vakitler geçirdik.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi kapsamında okulumuz Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencileri Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığı ile depremzede ailelerimize ramazan kolisi dağıtımı gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimiz mübarek Ramazan ayında çevrelerine karşı duyarlı olmanın ve bunun sonucunda yardımsever olmanın mutluluğunu hep beraber yaşadılar.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte iftar yemeği düzenledik. Eğlenceli oyunlarla iftar saatinin gelmesi beklendi.Sonra hep beraber oruçlar açıldı, dualar edildi. İçlerinde Değerler Kulübü öğrencilerininde olduğu çocuklarımızla çok güzel vakitler geçirdik. 

Ayrıca,  okulumuzda depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımız için hem öğretmenlerimiz arasında hem de veli ve öğrencilerimizin katılımıyla ayrı ayrı hatimler okudu. Sınıflarda dua zinciri oluşturduk, okuluumuzda değerler kulübü panomuzu hazırladık. Ramazanın ruhuna uygun yardımseverlik ve merhamet duygularının ağırlıklı olduğu hem güzel hem de verimli bir ay geçirdik.

 

 

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Şehit Mustafa Avcu İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)