Çocuk Kulübü Hakkında

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

DOĞANKENT ANAOKULU

ÇOCUK KULÜBÜ DUYURUSU

BAŞVURMAK İSTEYEN VELİLERİMİZİN 13 EKİM CUMA MESAİ BİTİMİNE KADAR SINIF ÖĞRETMENLERİNDEN TALEP EDEREK OKULA DİLEKÇE VERMELERİ RİCA OLUNUR. EN AZ 15 KİŞİ OLDUĞUNDA AÇILABİLECEKTİR.

5 YAŞ ÖNCELİKLİ OLARAK KAYDEDİLECEKTİR.

 NOT: Sayın Veli,

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem için öğretmen saatlik ek ders ücreti 75,15 TL dir. Buna göre hafta içi 3 GÜN  (2 ders saati etkinlik; yabancı dil(İngilizce), akıl ve zekâ oyunları, drama) yapılacak olup her bir ders saati 50 dakikadır. Ücret ay sonunda  hesaplanıp  (öğretmen ücreti, vergi ve  stopaj ücreti, materyal ücreti dahil ) öğrenci sayısına bölünüp o şekilde  istenecektir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HAFTA İÇİ SAAT 14.00-16.00 ARASI DERS SAATLERİ OKULUMUZUN ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN KULÜP DERSİ VERİLEBİLECEK OLUP ÜCRET BUNA GÖRE HESAPLANMIŞTIR.

 

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem için etkinlik saat ücretinde; 2024 Ocak ayında Çocuk Kulübünün katsayının değişmesinden dolayı aylık ücret değişikliği olabilir. (Ocak ve Temmuz aylarında Katsayı değişikliği olmaktadır.)

Bu sebeple Çocuk Kulübü Yönetim Kurulu kararınca 2. Dönem için yeni bir ödeme planı yayınlama hakkına sahiptir.

 

-           HER AY AYIN 1-5’İ ARASI ÖDENMEKTEDİR.

*Çocuk Kulübü ücretleri yönetmelik gereği peşin ödenmektedir. Ücreti ödenmeyen öğrencinin kulüple ilişiği kesilir.

*MEB Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Çocuk Kulüpleri Yönergesi Madde 14:

-    *    Çocuk Kulübü ücretini 1 ay içerisinde yatırmayan velinin çocuğu bir sonraki ay kulüp etkinliklerine alınmaz ve kulüple ilişiği kesilir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Doğankent Doğankent Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)