Çocuklar "Bizimle Kitap Okur Musunuz?" Dediler, Kıymetli Misafirlerimiz Çocukları Kırmayıp Okulumuza Geldiler!

Dereköy Ortaokulu, Bizimle Kitap Okur Musunuz? e-twining projesi kapsamında Kıymetli Misafirleriyle okulda buluşmaya devam ediyor.E-twining projesi her hafta uygulanıyor.

Dereköy Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri Şube Müdürü Sayın Murat ESKİAKGÜN'le söyleşilerini gerçekleştirdi. Öğrenciler Şube Müdürü Sayın Murat ESKİAKGÜN eşliğinde 20 Şubat 2020 için Hisarcık İlçe Halk Eğitim Müdürü Sayın Sebiha KAYA'yı  okullarına davet ettiler.Halk Eğitim Müdürü Sayın Sebiha KAYA çocukların davetini karşılıksız bırakmayıp davete icabet etti.6.sınıf öğrencileri ve Sayın Sebiha KAYA Yavuz BAHADIROĞLU'nun "BİZİM CAN" kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirdiler.

Görüşlerini aldığımız İlçe Halk Eğitim Müdürü Sayın Sebiha KAYA, "Dereköy Ortaokulu 6.sınıf öğrencileriyle "BİZİM CAN" kitabı üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Öğrencilerle kitap üzerine konuşmaktan,onlarla sohbet etmekten çok keyif aldım. Çok iyi hazırlanıp gelmişler. Kitap üzerine sordukları sorular dikkat çekiciydi. Öğrencileri tebrik ediyor,kitaplarla kurdukları bu özel bağ hep daim olsun diliyorum.Türkçe Öğretmeni Habibe DOĞRUOĞLU'na ve Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ'a böyle bir projeyi gerçekleştirdikleri için tebrik ediyor ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ, "İlçe Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Sebiha KAYA"ya çocukları kırmayıp okulumuza geldiği ve vaktini ayırdığı için teşekkür ediyoruz.Samimi havada gerçekleşen söyleşi çocuklarda unutulmayacak leziz bir an bıraktı."dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)