Çocuklar Yeniden "Bizimle Kitap Okur Musunuz?" Dediler

Dereköy Ortaokulu  7. sınıf öğrencileri pandemi süreci nedeniyle ara verdikleri söyleşi buluşmalarına "Bizimle Kitap Okur Musunuz?" diyerek tekrar başladılar.

Dereköy Ortaokulu ve Sofular Ortaokulunun ortak oluşturduğu "Bizimle Kitap Okur Musunuz?" e-twining projesi geçtiğimiz eğitim döneminde ulusal kalite etiketi almayı hak kazanmıştı. "Bizimle Kitap Okur Musunuz?"  e-twining projesi kapsamında her hafta okullarına farklı konukları  davet eden öğrenciler pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kalmışlardı.

Yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte Veteriner Hekim Sayın Ali VAR'ı  "Siyah İnci" kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirmek için okullarına  davet ettiler. Davete icabet eden konuklarıyla okulun öğrencileri doğayla iç içe olan okulun bahçesinde söyleşilerini gerçekleştirdiler.Haftaya "Doktor Olacağım" kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İlhan CEBECİ'yi  Veteriner Hekim Sayın Ali VAR öğrencilerle birlikte okula davet ettiler.

Görüşlerini aldığımız Sayın Ali VAR, "Dereköy Ortaokulu 7.sınıf öğrencileriyle "Siyah İnci " kitabı üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Öğrencilerle kitap üzerine konuşmaktan, onlarla sohbet etmekten çok keyif aldım. Çok iyi hazırlanıp gelmişler. Kitap üzerine sordukları sorular dikkat çekiciydi. Öğrencileri tebrik ediyor, kitaplarla kurdukları bu özel bağ hep daim olsun diliyorum.Türkçe Öğretmeni Habibe DOĞRUOĞLU'na ve Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ'a böyle bir projeyi gerçekleştirdikleri için tebrik ediyor ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ, "Veteriner Hekim Sayın Ali VAR'a çocukları kırmayıp okulumuza geldiği ve vaktini ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Samimi havada gerçekleşen söyleşi çocukların zihinlerinde güzel bir iz bırakacak." dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)