Cultural Harmonıes :dıscoverıng The Tradıtıonal Sounds Of Out Roots

BİR ETWINNING PROJESİDİR

CULTURAL HARMONIES :DISCOVERING THE TRADITIONAL SOUNDS OF OUT ROOTS

3 –B Sınıfı 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılının Aralık ayından bu yana, Köklerimizin Geleneksel Seslerini Keşfetmek isimli e –Twinning Projesini yürütüyor.

3-B sınıfı Öğrencileri Elif ERDOĞAN  Mentorlüğünde Birçok farklı kültürün yaşayış müzik yemek ve dansının buluştuğu proje haziran ayında tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz, oluşturdukları avatarlarla,kendilerini tanıttılar,yeni yıl takvimi oluşturuldu, farklı kültürlerin yemeklerinin yer aldığı bir mönü  hazırladılar,ayrıca yerel enstrümanlar ve bunları tanıtan bir kitap,kültürel motiflerimizi tanıtan bir kitap,çeşitli boyamalar,farklı kültürlere ait dansların yer aldığı,dans gösterileri ve  tüm ülkeleri tanıtan eserlerin sergilendiği bir sanal sergi hazırlandılar.Tüm proje boyunca çok farklı Web 2.0 aracını da kullanan öğrencilerimiz,dijital eğitime farklı bir boyuttan bakmayı öğrendilr.Zevkli eğlenceli ve Başarılı bir Proje idi..Öğrencilerimize ve bizlere destek olan okul idaremize ve değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.            

 

Cultural Harmonies: Discovering the Traditional Sounds of Our Roots(Kültürel Uyumlar: Köklerimizin Geleneksel Seslerini Keşfetmek)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Gaziemir Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)