Cumhuriyet Bayramı Konseri

Hayat Sahnesi Derneği ile Antalya Devlet Senfoni Orkestrası 28 Ekim Cuma akşamı Cumhuriyet Bayramı Konseri'inde marşlar ile oluşan bölümde birlikte bir konser verdi.

Bu konser için Kamu, STK iş birliği kapsamında, sosyal sorumluluk projesi olarak Hayat Sahnesi Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün izni ile okulumuz Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni pilot okul olarak seçti.

Öğretmenlerimiz ve Hayat Sahnesi Gençlik Korosu Şefi Esra Arslantürk Serbest, okulumuzdaki yetenekli gençleri seçmeler yaparak belirledi. Hayat Sahnesi Derneğinin kendi potansiyelinde olan diğer gençlerimizle birlikte Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden katılan gençlerimiz ortaklaşa bir Gençlik Korosu oluşturdular. Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gençlerimiz okullarını çok iyi bir performansla temsil ettikleri gibi harika anılarla dolu bir çalışma süreci geçirdiler. Konser bitiminde küçük bir tören düzenlendi ve törende gençlerimize Hayat Sahnesi Derneği tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri, gençlerimizin duygularını ve yaşadıkları tecrübeleri paylaşımları ile birlikte Okul Müdürümüz Sayın Hasan YILDIZ ve Rehber Öğretmenimiz Meltem ÖKTE ÇIKAN tarafından verildi.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Antalya Muratpaşa Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)