Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerine E - Twinning Kalite Belgesi Verildi.

Cumhuriyet Ortaokulu 7/A Sınıfından Esma GEDİK, Rumeysa ÖZTÜRK, M. Emre YILDIZ ve 7/B sınıfından Emine AYDIN, Zehra Baş, Tevfik ÇALIŞKAN ve Halil Rahman KUMDAKCI olmak üzere toplam 7 öğrenci 

Cumhuriyet Ortaokulu 7/A Sınıfından Esma GEDİK, Rumeysa ÖZTÜRK, M. Emre YILDIZ ve 7/B sınıfından Emine AYDIN, Zehra Baş, Tevfik ÇALIŞKAN ve Halil Rahman KUMDAKCI olmak üzere toplam 7 öğrenci İngilizce Öğretmeni İsmail AYDIN tarafından yürütülen ‘‘Chatty Students’’  Projesinde yaptıkları çalışmalardan dolayı Türkiye Ulusal Destek Servisi  ve Avrupa Merkezi Destek Hizmeti tarafından  onaylı  e- Twinning  Kalite Belgesiyle ödüllendirilmişlerdir.  

 Müdür Yardımcısı İbrahim Sezer;  Bu projeler, öğrencilerin İngilizce bilgilerini kullanabilecekleri bir ortam hazırlanıyor ve Avrupa’daki yaşıtları ile mesaj arkadaşlığı kurarak onların dünya ufkunu genişletmeye çalışılıyor. Bu öğrencilerimiz dönem sonunda İngilizce tiyatro oynamak için de hazırlanmakta ve Mayıs ayında İngilizce tiyatro oyunu sergileyeceklerdir.

Okul Müdürü Bekir Sıtkı ÖZYURT; Cumhuriyet Ortaokulu 2015 Yılı itibari ile 13 e-Twinning projesin ortağı olarak Kütahya’da en çok e-Twinning projesi olan okullardan olduğunu ve bu çalışmaların daha gelişerek devam edeceğini belirtti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Hisarcık Şehitler Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)