"Cumhuriyet"imiz 98 Yaşında! Kutlu Olsun!

29 Ekim 1923, Türk milletinin yüksek karakterinin tecelli ettiği Cumhuriyet idare şeklinin Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edildiği tarihtir. Bu 29 Ekim'de , bu yüce mirasın aziz Türk milletine emanet edilişinin 98. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

   Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle coşkuyla kutlandı.

     29 Ekim 1923, Türk milletinin yüksek karakterinin tecelli ettiği Cumhuriyet idare şeklinin Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edildiği tarihtir. Bu 29 Ekim'de , bu yüce mirasın aziz Türk milletine emanet edilişinin 98. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun. Cumhuriyet, Türkiye için sadece bir yönetim şekli değildir. Cumhuriyet, tarihimizin en kapsamlı sosyal dönüşüm hamlesinin de adıdır. 

      Bu ülkede yaşayan herkes hürdür, hukuk önünde eşdeğer vatandaştır; temel hak ve özgürlükler kanunlarla çerçevesi çizilen bir sistem içerisinde özgürce kullanılabilmektedir. Herkesin aynı geçmişi ve ortak bir geleceği paylaştığı nice 98. yıllara diyor, emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Makbule Orman Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)