Cumhuriyetimizin 99. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile yüce Türk milletinin büyük mücadelesiyle kurulan Cumhuriyet'imizin 99. yılı Enstitümüzde büyük coşkuyla kutlandı.

Ülkemizin her köşesinde Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü millet olarak coşkuyla kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma,  şiirler ve Kurtuluş adlı orotoryo sunuldu. Ardından; Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı eşliğinde ellerde bayraklarla, Türk Bayrağı giysisi ve Kurtuluş mücadelesi veren kadınlarımızdan Gördesli Makbule ve Halide Edip Adıvarı temsilen kıyafetleri giyen mankenlerimizle  Bursa Olgunlaşma Enstitüsü ailesi çoşku dolu bir bayram kutladı. İstanbul'dan gelerek programımıza katılan Necatibey Meslek Lisesinden mezun 1936 doğumlu Suzan Gözlüklüoğlu da Onuncu Yıl Marşıyla Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Kapanışta Enstitü Müdürü Nilüfer Karakoç Cumhuriyet'in önemini anlatan konuşma yaptı. Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi bugün bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Bursa Olgunlaşma Enstitüsü

Kaynak:https://bursaolgunlasma.meb.k12.tr/icerikler/cumhuriyetimizin-99-yil-donumu-kutlu-olsun_13334064.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)