Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ebediyete İrtihalinin 85. Yıl Dönümünde Şükranla Anıldı.

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.

 

Mustafa Kemal ATATÜRK

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İRTİHALİNİN 85. YIL DÖNÜMÜ MERKEZİMİZDE SAYGI VE ŞÜKRANLA ANILDI.

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

 Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezimizde ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni gerçekleştirildi.

 Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde sevgi, saygı, özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Anma Programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)