Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında Birinci Olduk

Değerler eğitimi kapsamında  olan Bağımsız ve Özgür Düşünebilme kavramı ışığında "Hür Fikirler Atölyesi" etkinliğini uygulayarak Malatya İl Milli Eğitim Müdürlğünce yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Malatya da ki liseler arasında birinci olarak ödül aldık.

Öğrencilerimizin evrensel, kültürel, milli ve manevi değerlerimizi tanıyan, bu değerleri benimseyen ve saygı duyan bireyler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlamak amacıyla İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında 2018/2019 eğitim-öğretim yılı 1.dönem ödül programı gerçekleştirilerek, dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Dereceye giren okulların etkinlik videolarının gösterimi yapıldıktan sonra, öğrenciler şiir ve kompozisyonlarını okudular.

Ödüller; sorumluluk,saygı-sevgi,selamlaşma,paylaşımcı olmak,yardımlaşma ve yardımseverlik,temizlik, aile birliğine önem verme,bagımsız ve özgür düşünebilme değer alanlarında Okul öncesi,İlkokul ,Ortaokul ve ortaöğretim kategorisinde 12  okula takdim edildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Darende Balaban Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)