Değerlerimiz Geleceğimiz Projesinin Final Ürünü

Mart ayında 8 ortak okul ile başlayan projemiz her ay temel değerlerimizden birine yer veren etkinliklerle ilerledi. Final ürünü olarak da neler yapıldığının anlatıldığı bir dergi hazırlandı.

Temel değerlerin öğrencilere kazandırılmasının amaçlandığı projede çok sayıda farklı etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimiz etkinliklerde severek ve isteyerek yer aldılar ve değerlerimizi hayata geçirme konusunda bilinçlendiler. Yardımseverlik, dürüstlük, nezaket gibi konularda farkındalıkları arttı, çevreye karşı daha duyarlı oldular.

İlk ay hikaye yarışması, yardımlaşma etkinliği, ayet, hadis, atasözü araştırıp  videoya çekme etkinliği, 2. Ay resim yarışması, harf birleştirme, Mevlana Olma ve yine video çekimi etkinlikleri yapıldı. 3.  Ayımızda afiş yarışması, akrostiş yazma, ayet, hadis, özlü sözler araştırma etkinlikleri yapıldı. Son olarak da tüm bunların içinde yer aldığı dergi hazırlandı. Öğrencilerimizin neler yapıldığı anlatıldı. Fotoğraf kareleriyle süslendi. Ve prjeye nokta konuldu. İşte dergimizden birkaç sayfa;

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)