Dereköy İlk ve Ortaokulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümü sebebiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kutlamalar 27 Ekim Cuma okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir dinletisiyle başladı. 

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümü sebebiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kutlamalar 27 Ekim Cuma okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir dinletisiyle başladı. Öğrenciler tarafından “Tarihte Şiir Yolculuğu” adlı şiir dinletisinin sunumu yapıldı. Ardından 29 Ekim Pazar günü okulumuzda yapılan törenle kutlamalara devam edildi. Program Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, koro, bayrak rondu, oratoryo, gibi etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler okulumuzun her kademe sınıflar tarafından, her yaşa hitap edebilecek nitelikte hazırlandı. Tüm sınıfların etkinliklere katılmış olması cumhuriyetimizin ve manevi değerlerimizin daha iyi kavranıp yaşantılarının önemli bir parçası haline getirecek ve milli kimliğimizi korumamızı sağlayacaktır. Ayrıca velilerimizin de programa katılmasıyla okul, öğrenci, veli iletişimi de güçlendirmek birlik ve beraberlik duygusu içinde coşkulu bir şekilde kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederim.

Cumhuriyetimizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizin, fikren, ilmen, bedenen, kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular isteyen Cumhuriyetin koruyucuları olmalarını temenni ederim.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)