Dereköy İlkokulu "Atatürk ve Ben" E - Twining Projesinde Yerini Aldı

Dereköy İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Nuray YAŞAR, anasınıfı öğrencilerinin aktif katılım sağlayacağı "Atatürk ve Ben" temalı anlamlı eTwinning projesi ile minik yüreklerle döneme güzel bir başlangıç yaptılar.

 

Proje kapsamında çocukların gözünden Atatürk ve kendilerini resmetmeleri sağlanarak içselleştirmelerine destek olmak; Atatürk ve kendilerini farklı teknikler kullanarak resme yansıtmalarını sağlamak, hedeflenmektedir.

Projenin amaçlarından bazıları şunlardır, "Çocukların Atatürk'ün kişiliğini, örnek alarak; sosyal gelişim, zihinsel gelişim, dil gelişimi ve motor gelişimi alanlarını desteklemektir. En sonunda "Atatürk ve Ben" çalışma sergisiyle ortak bir etkinliğe imza atılacaktır. Projenin kasım ayında başlaması planlanmaktadır.

Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ, "Geçen sene 'Bizimle Kitap Okur Musunuz?' eTwinning projemizle uluslararası kalite etiketi kazanmıştık. Bu sene de farklı eTwinning projelerimiz var. Anasınıfı öğrencilerimizi ilk defa eTwinning ile buluşturan, böyle anlamlı projenin içerisinde yer alan Nuray YAŞAR Öğretmenime teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)