Dereköy Ortaokulunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Dereköy İlk ve Ortaokulunda görev yapan öğretmenlere, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İlçe Milli Eğitim, Okul idaresi ve anasınıfı öğrencilerinden kutlama ve sürpriz hediyeler geldi.

Dereköy İlk ve Ortaokulunda görev yapan öğretmenleri ziyarete gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Şube Müdürü Sayın Murat ESKİAKGÜN, okulun bayan öğretmenlerine kırmızı karanfil ve hediye verdi.

                Dereköy İlk ve Ortaokul idaresi bayan öğretmenlerine sürpriz yapmayı unutmadı. Bayan öğretmenlere alınan hediyeler öğretmenlerin yüzlerinde tebessüm,yüreklerinde mutluluk oluşturdu.

                Dereköy İlk ve Ortaokulunda yer alan anasınıfı öğrencileri kendi elleriyle özenle boyayıp hazırlamış oldukları boyamalarını ve yanlarında küçücük ama büyük yürekleriyle düşünüp aldıkları ıhlamur paketleriyle yürekleri ısıttı.

Görüşlerini aldığımız Okul Öğretmenlerinden Nuray AKAR, "İnce düşünceleri ve nazik hediyeleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kıymetli Okul İdaremize, Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerine kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. "dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)