Dereköyde Karne Heyecanı

Dereköy Ana sınıfı, Dereköy İlk ve Ortaokulunda 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci yarı dönemini tamamlayan öğrenciler, karne heyecanı yaşadı.

   Ana sınıfı Öğretmeni Vildane ZEYTİN'in öğrencilerine özen ve önemle hazırlamış olduğu karnelerin yanında verdiği hediyeler de çocuklarda karne heyecanının yanında mutluluk ve sevinç oluşturdu.

  Okul 1. Sınıf Öğretmeni İlknur KAYA ilk karnelerini alan öğrencilerinin minik kalplerindeki heyecanı, gözlerindeki parıltıyı daha da artırdı. Karnenin yanında hazırlamış olduğu sürprizlerle öğrencilerini mest etti. 

  Tüm kademelerde gün boyunca aynı heyecan ve coşkuya şahit olundu. İlkokul 4.sınıf ve Ortaokul kademesinde öğrenciler azimle çalışma ve gayretin sonucunda hak ettikleri Takdir ve Teşekkür Belgelerini almanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşadılar ve ailelerine yaşattılar.

   Dereköy İlk ve Ortaokuluna dönem içinde kazandırılıp hemen faaliyete geçen kütüphane, Okulun tüm kademelerine aktif olarak kullanıma açıldı. Bu süreçte en çok kitap okuyan, kitapla içli dışlı olan İlkokul 2,3 ve 4.sınıf; Ortaokul tüm kademe öğrencilerinden her sınıfın kitap kurdu seçilerek tüm kitap kurtlarına 'Kitap Kurdu Belgesi' verilip okumaya karşı ilgi ve istek artırılmak ve güzel davranış bu şekilde desteklenmek istendi.

   Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ, 'Başarılı ve verimli geçen bir eğitim öğretim dönemini bitirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimize tavsiyelerimiz tatil vesilesiyle dinlenmeleri, görmedikleri yerleri gezmeleri, bol bol kitap okumaları ve ikinci yarıyıla rahat bir şekilde hazırlanmaları. Daha çok oyun oynamalarını, spor yapmalarını ve daha çok aktivite yapmalarını istiyoruz. Tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarıma sağlıkla sevdikleriyle birlikte geçirecekleri güzel iyi tatiller diliyorum.' dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)