Digital Obesity Adlı Etwinning Projemiz Tamamlandı. . .

Digital Obesity adlı eTwinning projemiz 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde Türkiye(10), Polonya(2) ortaklarımızla başlamış, eğitim öğretim yılı sonunda başarıyla tamamlanmıştır.

Digital Obesity Projesi kapsamında proje planlaması ve hazırlık aşamasında hedeflerimizi net belirledik, detaylı bir proje planı yaptık. Öğrenci Katılımını çok önemsedik. Öğrencilerin aktif katılımını sağladık ve farkındalık kazanma düzeylerini arttırdık. Özellikle proje öğrencilerinin bulunduğu sınıflarda farkındalığı daha belirgin fark ettik. Ailelerin projeye ilgisi ve bilinçlenme durumu da etkileyiciydi.

Etkinliklerin kalitesi, materyallerin etkinliğe ve kullanılan yöntemlere katkısı oldukça faydalıydı. Proje Uygulaması sırasında projenin zamanında yürütülmesi, ortaya çıkan sorunların çözümü ve etkin koordinasyon üst düzeydeydi. Projenin kısa ve uzun vadeli etkilerini, bilgi ve davranış değişikliklerini belirgin bir şekilde proje öğrencilerimiz üzerinde göreceğimizi düşünmekteyiz. Geri Bildirimleri önemsedik bildirimlerin değerlendirilmesini yaptık ve gelecekte projemizin konusunu destekleyecek projelere yönelik öneriler ortaya koyduk. 

Proje ortaklarımıza ve proje öğrencilerimize aktif katılımları ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

BAL gençliği bilinçli BİT kullanıcısı olma yolunda…

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Etimesgut Bağlıca Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)