Dil ve Konuşma Bozukluğu Eğitimi Başarıyla Gerçekleşti.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı kapsamında " Dil ve Konuşma Bozukluğu" konulu imzalanan protokolün eğitimi Uzm. Odyolog Murat DENİZ tarafından verilmiştir. Elbistan ilçesinde görev yapan okul öncesi öğretmenleri ve RAM´daki öğretmenler olmak üzere toplamda 50 öğretmen eğitim almıştır. Sertifika töreni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat BAYAZIT´ ın katılımıyla gerçekleşti. Sayın BAYAZIT, 0-6 yaş dönemde çocuklarımızın gelişimlerinin önemli parçası olan dil ve konuşmanın önemine, iletişimin temelinde dili doğru kullabilme , oluşan olumsuzlukları öngörebilmek ve öğretmenlerimizin bu süreçte yapabileceği çalışmalar ile ilgili bilgi edinmesinde bu eğitimin önemli olduğuna değinmiştir. 

Doğru çalışma ve yönlendirmelerle okul öncesi dönemdeki çocuklarımızın dil ve konuşma problemlerine çözüm bulmada önemli bir adım atıldığına dikkat çekerek katılım gösteren öğretmenlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür etti.  Eğitim sonunda öğretmenlerimiz de verimli bir eğitim olduğunu ifade ettiler ve memnuniyetle ayrıldılar.  

Sayın Murat DENİZ´e katkılarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Ram olarak katılım gösteren öğretmenlerimize ve Murat DENİZ´e teşekkür ederiz. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)