Dilek ve Öneri Kutusu ve Ziyaretçi Görüş Defteri

Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı bütün İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da uygulanmakta olan Kalite Takip Sistemi(KTS) doğrultusunda Mart ayı izleme ve değerlendirme alanı “Okullarda öğretmen, öğrenci, veli ve diğer okul çalışanlarının görüş ve önerilerini almak için Dilek ve benzeri oluşturulur” maddesi gereğince okulumuz dilek kutusu değerlendirme komisyonu oluşturuldu.

Komisyona: Müdür yardımcısı Zafer TOPAK, Okul Rehber öğretmeni Havva ÖCAL, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Veli KARADAŞ, Türkçe öğretmeni Yasin KOÇYİĞİT ve Matematik öğretmeni Zahide ATİLLA seçilmiştir.

Komisyon seçildikten sonra öğretmenlerimiz hemen işe koyularak KTS kriterlerine uygun şekilde bir Dilek ve Öneri Kutusu oluşturarak öğrencilerimizin dilek ve şikayetlerini almaya başlamışlardır.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okulumuz personellerinin yönetimle ilişkisini güçlendirmek, öğrencilerimizin süreç içerisinde yer almalarının sağlamak amacıyla okulumuz giriş katında oluşturulan Dilek ve Öneri Kutusu 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da etkin bir şekilde kullanılmaya devam etmektedir.  Bu kapsamda Dilek ve Öneri Kutumuz her ay düzenli olarak açılmakta ve rapor oluşturulmaktadır.

Ayrıca okulumuza gelen ziyaretçilerimizin görüş ve öneri değerlendirmelerini bizlere yazılı olarak iletebileceği “Ziyaretçi Görüş Defteri” oluşturularak hizmete sunulmuştur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Ereğli Gülbahçe Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)