''Dilimizin Zenginlikleri Projesi''nde Aralık Ayı Faaliyetlerimiz. . .

   İlimiz genelinde düzenlenen ‘’En İyi Cümle/Afiş Yarışması’’ okulumuz öğrencilerine duyurulmuştur. Okulumuz bünyesinde yarışmaya katılım sağlayan sınıfların en iyi cümleleri seçilmiştir. Sınıfların en iyi cümleleri arasından da 4/G Sınıfı Öğrencisi Melisa Nisa ŞENTÜRK’ün cümlesi/afişi okul birincisi olarak seçilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir. Sınıf birincilerine başarı belgeleri ile okulda birinci olan öğrencimize de ödülü okulumuz konferans salonunda takdim edilmiştir.

   Okulumuz bünyesinde ‘’Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması’’ düzenlenmiş ve öğrencilerimize duyurulmuştur. Okul Yürütme Komisyonu tarafından sınıf birincilerinin arasından her sınıf düzeyinde birinciler belirlenmiştir. Sınıf birincilerine başarı belgeleri ile her sınıf düzeyinde birinci olan 4 öğrencimize de madalyaları okulumuz konferans salonunda takdim edilmiştir. (1.Sınıflar birincisi 1/B Elif Nil EMİLLİ, 2.Sınıflar birincisi 2/F İlkim Berra ARSLAN, 3.Sınıflar birincisi 3/K Reyyan Su CEVİZCİ, 4.Sınıflar birincisi 4/E Azra ŞAKAR olmuştur.)

  Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor ve tüm öğretmenlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz...

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Pursaklar Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)