Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Akademik alandaki başarılarının yanı sıra sosyal etkinliklerle de sık sık gündeme gelen Dinar'ın önde gelen liselerinden Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 2022 yılı mezunlarını düzenlenen törenle verdi.   127 öğrencinin mezun olduğu gecede öğrenciler ve veliler unutulmaz bir gün  yaşadı.               

Sunuculuğunu 9 / B sınıfından Mustafa Kemal KÜÇÜKUYSAL 'ın yaptığı mezuniyet programında Okul Müdürü Şevki KARADENİZ , Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi  ailesi olarak ülkesini ve milletini seven, gelecekte ülkenin kalkınması ve gelişmesi için alın teri dökecek gençleri mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilerin başarısında emeği olan öğretmenleri ve ailelerini tebrik etti.                  

Okul derecesine giren öğrenciler belge ile  ödüllendirildi. Dönem birincisi Buse EROL ,   okul yaş kütüğüne isim plaketini çaktı. Mezun öğrenciler adına  Rasim Mesut DEMİRAYAK konuşma yaptı. Sonrasında mezun öğrenciler  sınıf olarak sahneye çıktılar, sınıf rehber öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini aldılar. Programın sonuna doğru tüm mezun öğrenciler birlikte sahneye çıkarak mezuniyet şarkılarını söylediler, keplerini coşku içinde fırlattılar. Program gençlerin müzik eşliğinde veliler ve öğretmenleri ile eğlenmesi ile son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Dinar Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)