Diyarbakır / Çınar Akçomak İlkokulu

Adres:MardinDiyarbakır Karayolu 7. Km Akçomak Köyü Çınar/Diyarbakır Web Sitesi:https://akcomakilkokulu.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Çınar Okulları, Diyarbakır İlkokulları, Diyarbakır Çınar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Diyarbakır İlkokul Haberleri, Diyarbakır Çınar İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda evrensel bilgilye koşan,alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren,uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen,çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı,yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
AdresMardinDiyarbakır Karayolu 7. Km Akçomak Köyü Çınar/Diyarbakır
İnternet Sitesihttps://akcomakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇınar ilçesi 11.000 nüfuslu olup tarım ve hayvancılık ağırlıklı bir ilçedir.Güney batısında Karacadağ kuzeyinde Dicle nehri akan şirin bir ilçedir.
Akçomak Köyü 40 haneli 250 nüfuslu bir köydür.
UlaşımDiyarbakır iline 38-Çınar ilçe merkezine 7 km.Diyarbakır Mardin Karayolu üzerinde olan Çınar ilçesine her türlü kara taşıtı ile ulaşmak mümkün.İlçeden 20 dakikada bir karşılıklı olarak Diyarbakır-Çınar minibüsleri çalışmaktadır.
Köyümüz Mardin karayolu üzerinde olmakta Çınar ilçesini 6 km geçtikten sonra yol üzerinde sapağı bulunmaktadır.Bu sapaktan sonra 500 metre içeride bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkDiyarbakır iline 38-Çınar ilçe merkezine 7 km.
Ders Saatleri07:30-12:20 12:30-17:20
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı39
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://akcomakilkokulu.meb.k12.tr/21/04/624060/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)