Diyarbakır / Çüngüş Aydınlı Şehit Polis Murat Dündar İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemizde tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; ilçeimiz başta olmak üzere ilimiz ve ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; milli,manevi ve diğer tüm evrensel değerlere saygılı ve bu değerlere sahip çıkan; toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır
MisyonEvrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı; katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip; özgüveni tam; geçmişine, milli ve manevi değerlerine saygılı, onlara sahip çıkan ve değerlerini yaşayan ve yaşatan bireyler yetiştirmektir.
Telefon04125435105
AdresAydınlı Köyü no22 Çüngüş/DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://cungusaydinli.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy Yeniköy´ün 5 km kuzeyinde dağ eteğinde yer almaktadır. Köy yaklaşık 100 hanedir. Köyde geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
Ulaşımİl merkezine 120 km ilçe merkezine 10 km uzaklıkta yer almaktadır.Elazığ ve Diyarbakır yönünden gelecekler Ergani-Çermik-Yeniköy-Aydınlı; Şanlıurfa yönünden gelecekler Siverek-Çermik-Yeniköy-Aydınlı yönünü takip etmelidirler.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 120 km ilçe merkezine 10 km uzaklıkta yer almaktadır.
Servis BilgisiServis yoktur. Öğretmenler kendi imkanları ile gidip gelmektedir.
Ders Saatleri08.30- 14.10
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı39
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cungusaydinli.meb.k12.tr/21/05/734165/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)