Diyarbakır / Eğil Şehit Ali Eşref Ayyıldız İlkokulu

Adres:KIRKKUYU MAH. KIRKKUYU KÜME EVLERİ KIRKKUYU ILK OKULU BLOK NO 52 EĞİL / DİYARBAKIR Web Sitesi:https://sehitaliesrefayyildizilkokulu.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Eğil Okulları, Diyarbakır İlkokulları, Diyarbakır Eğil İlkokulları, İlkokul Haberleri, Diyarbakır İlkokul Haberleri, Diyarbakır Eğil İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİki gününün aynı geçmesini zarar olarak algılayan ve her yeni güne yeni öğretiler ve güzellikler sığdıran öğrencilerimizin olması.
Misyonİnsani erdemleri benimsemiş, demokrasiye ve insan haklarına saygılı, eleştirebilen, sınırları aşıp dünya insanı olabilen, öğrenmeyi ömür boyu süren bir disiplin olarak gören, dürüst, ahlaklı, mutlu bireyler yetiştiren; öğrenci merkezli bir kurum olmak.
Faks(533) 455 3109
AdresKIRKKUYU MAH. KIRKKUYU KÜME EVLERİ KIRKKUYU ILK OKULU BLOK NO 52 EĞİL / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://sehitaliesrefayyildizilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkula bitişik halde 2 odalı banyo ve tuvaleti olan lojman bulunmaktadır fakat bakımsız bir durumda olup depo olarak kullanılmaktadır.
UlaşımOkulumuz Diyarbakır´a 40, Eğil´e 10 km uzaklıktadır. Okulun konumu haritada doğru işaretlenmiştir. Ulaşım özel araçla sağlanmaktadır. Eğil Diyarbakır arası araç seferleri vardır fakat köy ana yoldan 6 km içerde olduğundan bireysel araç gerekmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Diyarbakır´a 40, Eğil´e 10 km uzaklıktadır. Okulun konumu haritada doğru işaretlenmiştir.
Servis BilgisiServis Bulunmamaktadır.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı13
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://sehitaliesrefayyildizilkokulu.meb.k12.tr/21/07/766993/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)