Diyarbakır / Ergani Şehit Ramazan Ergi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:34535 Adres:KESENTAŞ MAH. KESENTAŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT RAMAZAN ERGI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 208 ERGANİ / DİYARBAKIR Web Sitesi:https://sehitramazanergicpal.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Ergani Okulları, Diyarbakır Çok Programlı Anadolu Liseleri, Diyarbakır Ergani Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Diyarbakır Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Diyarbakır Ergani Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sehitramazanergicpal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MisyonBüyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek dünya çapında bireyler yetiştirebilmek.
Telefon34535
Faks245235
AdresKESENTAŞ MAH. KESENTAŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT RAMAZAN ERGI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 208 ERGANİ / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://sehitramazanergicpal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKesentaş (köyü) mahallesi
Ulaşım17 kmöğretmen servisimiz mevcuttur ayrıca Ergani - Çermik araçları ve belediye araçlarıyla kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklık17 km
Ders Saatleri08:00 - 16:00
Yabancı Dilingilizce - almanca
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı261
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitramazanergicpal.meb.k12.tr/21/08/759201/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)