Diyarbakır / Ergani Şölen İlkokulu

Telefon:0412 622 2216 Adres:ŞÖLEN MAH. HOCA AHMET YESEVİ CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 2 ERGANİ / DİYARBAKIR Web Sitesi:https://solenilkokulu.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Ergani Okulları, Diyarbakır İlkokulları, Diyarbakır Ergani İlkokulları, İlkokul Haberleri, Diyarbakır İlkokul Haberleri, Diyarbakır Ergani İlkokul Haberleri
Kaynak:https://solenilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonŞölen İlköğretim Okulu, öğrencilerine gelişen dünyayı yakalama şansı vermek, çağdaş, özgüvenli ve yaratıcı bireyler yetiştirmek ve onlarla Ulu Önder Atatürk ´ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşmak temel vizyonumuz olmuştur.
MisyonTürk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.
Telefon0412 622 2216
AdresŞÖLEN MAH. HOCA AHMET YESEVİ CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 2 ERGANİ / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://solenilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDiyarbakır’ın Ergani-Dicle yolu üzerinde, Ergani ilçesine 10 km uzaklıkta Şölen(Kılleş) Köyü, Kılıçbaba Dağı’nın yamacına kurulmuş çok eski bir yerleşim birimidir.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.İl merkezine uzaklığı ise 60 km dir. Öğretmenler için servis bulunmaktadır. Ayrıca belediye otobüsü köy minibüsleri ve dicle minibüsleriyle de köye ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.İl merkezine uzaklığı ise 60 km dir.
Öğretim ŞekliTekli Öğretim
Ders SaatleriDers Başlama Saati: 08:20 Ders Bitiş Saati 13:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı242
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://solenilkokulu.meb.k12.tr/21/08/744974/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)