Diyarbakır / Silvan 100. Yıl İlkokulu

Adres:SELAHATTİN MAH. DR.İSMAİL BEŞİKCİ CAD. NO 10 SİLVAN / DİYARBAKIR Web Sitesi:https://silvan100yililkokulu.meb.k12.tr Diyarbakır Okulları, Diyarbakır Silvan Okulları, Diyarbakır İlkokulları, Diyarbakır Silvan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Diyarbakır İlkokul Haberleri, Diyarbakır Silvan İlkokul Haberleri
Kaynak:https://silvan100yililkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.Öğrencilerin günlük yaşantı stresinin yanı sıra, gelecekte yaşayacakları meslek streslerini üzerlerinden atmalarını sağlamak amacıyla her öğrencinin bir hobi alanında çalışması ve bu alışkanlığı bir yaşam tarzı haline getirmesi amaçlanır.Toplumun ve öğrencilerin sürekli gelişen ve değişen beklentilerine cevap verecek şekilde geliştirmek için çalışırız.Bütün personel öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır.Bütün personel öğrencilere bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetir.İyi bir eğitimi, öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği gerektirir. Farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ederiz.Okulumuzda öğrenci merkezli ve etkileşime dayanan, kendini ifadeye önem veren yaratıcılığı geliştirmek, sorgulama ve ilişkilendirme yoluyla eğitim-öğretim modeli uygulanır.
MisyonUygar toplumların demokrasi ve sorumluluk bilincinin tam olarak yerleşmesi için; öğrencilerimizi, araştıran, soran, sorgulayan, milletini ve vatanını seven, insani-manevi ve kültürel değerleri benimseyen, insanlara yardımcı olan, düşünceye saygı duyan, hoşgörülü insanlar olarak yetiştirmek için varız.
AdresSELAHATTİN MAH. DR.İSMAİL BEŞİKCİ CAD. NO 10 SİLVAN / DİYARBAKIR
İnternet Sitesihttps://silvan100yililkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımİL MERKEZİNE 82 KM UZAKLAKTA
İLÇE MERKEZİNE 0 KM UZAKLIKTA
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 82 KM UZAKLAKTA
İLÇE MERKEZİNE 0 KM UZAKLIKTA
Servis BilgisiSİLVAN MERKEZDE YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDIR. IL MERKEZINDEN ISE MINIBUS HAT VEYA OTOBÜS ILE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Kontenjan BilgileriSINIF MEVCUTLARIMIZ EĞITIM OGRETIM IÇIN OLDUKCA UYGUNDUR.
SINIF MEVCUTLARIMIZ 16-26 ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR
Ders Saatleri12.50 - 17:40
Yabancı DilINGILIZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı218
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://silvan100yililkokulu.meb.k12.tr/21/13/729925/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)