Dönem Sonu Etkinliklerle Son Buldu

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için dönem sonu faaliyet haftası düzenledi. Bilgi yarışması, okuma etkinliği ve hitabet oyunları ile keyifli bir hafta geride kaldı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla dönemin ilk karnesi öncesi okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için yeni bir uygulama hayata geçirildi. Bu kapsamda, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası Uygulama Kılavuzu" hazırlanarak illere duyuruldu. Buna göre, dönem sonu faaliyet haftasında 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri amaçlandı.

Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmeni Beyzanur Çetintaş ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Serkan Çelenk'in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliklerde eğlenceli anlar yaşandı. Bilgi yarışması birincileri etkinlik programına katılmaya hak kazandı. Okul müdürü Funda Yılmaz "Kısa sürede çok sayıda etkinlik düzenleyen öğretmenlerimiz başta olmak üzere, yarışmada gayretli ve enerjik bir tutum ortaya koyan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" açıklamalarında bulundu. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sarıyer Sarıyer Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)