Drama Eğitimi

İçerik kısmında detayları olan Drama Eğitimi Kursu düzenlenecektir. Katılmak isteyen öğretmenler açıklamadaki iletişim adreslerinden detaylı bilgiye ulaşabilirler.

 

03.03.2017

T.C

 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

   Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne

 Öğretmenlerin eğitimler doğrultusunda, çocukların ve yetişkinlerin planlama, mantık yürütme, mantıksal çıkarımda bulunma, strateji geliştirme, sıra dışı düşünme, dikkat ve konsantrasyon, görsel uzamsal düşünme, hafıza ve bellek alanlarında gelişim sağlayan ve bununla birlikte sabır-sebat, yenilgiyi hazmetme, kararlılık ve karar verme konularında öğrencilere ve ailelerine rehberlik edebilmesi üzerine ilçeniz de görev yapan tüm öğretmenler için 03-11 Temmuz tarihleri arasındaAkademi Eğitim Danışmanlık ve Yaşam Boyu Eğitimi Destekleme Derneği işbirliği ile 6. Geleneksel Eğitim KampıBodrum/Turgut Reis‘tegerçekleştirilecektir. Eğitim süresince Drama, Zekâ Oyunları, Hızlı Okuma, Oyun Terapisi, Öğrenci Koçluğu, Montessori,Hafıza Teknikleriyle Desteklenmiş Mental Aritmetik eğitimleri verilecektir. Kurs bitiminde başarılı olan adaylara Akademi Eğitim Danışmanlık onaylı Uluslararası Geçerli Akredite olmuş Cardcert sertifikası verilecektir.Eğitimler gönüllülük esasına bağlıdır.

Drama Eğitimi sertifikası, 2010/49 sayı ve 19/08/2010 tarihli ders dışı etkinlikler yönergesine uygundur. . Zeka Oyunları Sertifikanız ile ortaokul müfredatında yer alan zeka oyunları dersine girebilir ya da Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Çocuk Kulüpleri Yönergesine bağlı kalarak çocuk kulübü kurabilirsiniz.Eğitimlerimiz, daha önce Ankara(3), Elazığ(3 eğitim), Iğdır(2 eğitim), Aydın, İzmit, Van, Antalya, Aydın/Kuşadası(3 eğitim-Yaz Kampı), Aydın/Didim(Yaz Kampı), Bodrum/Turgutreis (Yaz Kampı),Ankara/Kızılcahamam(Kış Kampı),Uşak, Çanakkale, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Kayseri, İstanbul(5 eğitim), Erzurum(3), Samsun, Ağrı(5), Trabzon, Şanlıurfa, Adana, Sivas, Kırşehir illerinde başarıyla uygulanmıştır.Konuyu, ilçenizde görev yapan öğretmenlere duyurmanızı ve web sitenizde yayımlamanızı saygılarımızla arz ederiz.

Not: İlgilenen adaylar her türlü detaylı bilgi için, 05321133209no’lu telefondan BÜŞRA AYDEMİR’ e ve 05321323007no’lu telefondan AYŞENUR ÇIBIK’ a veya  akademiegitim25@gmail.com, adresine mail yoluyla ulaşabilirler.

 

 

Doç. Dr. A. Halim ULAŞ
Yaşam Boyu Eğitimi Destekleme
Derneği Başkanı

Ek-1 Protokol

Ek-2Eğitim Takvimi

Web:akademiegitimdanismanlik.com.tr

           YAZ KAMPI EĞİTİM TAKVİMİ

4-5 TEMMUZ EĞİTİMLERİ

ØDRAMA 1.KUR EĞİTİMİ

ØDRAMA 6.KUR EĞİTİMİ

ØZEKA OYUNLARI 1 EĞİTİMİ(Ortaokul/Lise)

ØMONTESSORİ 1

ØANLAYARAK HIZLI OKUMA EĞİTİMİ

6-7 TEMMUZ EĞİTİMLERİ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Gemerek Dr. İsmail Hakkı Oran Ortaokulu

Kaynak:https://drihoran.meb.k12.tr/icerikler/drama-egitimi_3106325.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)