Dualarımız Mehmetçikle. . .

Türk Ordusu’nun, Suriye’nin Türkiye sınırı yakınlarındaki terörist unsurlara yönelik olarak başlattığı Afrin merkezli “Zeytin Dalı Harekatı” sürüyor. Hava harekatıyla başlayan operasyonda kara birliklerimiz de Suriye topraklarına girip, ilerlemeye ve temizliğe başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika’nın 5 bin TIR’ın dışında 2 bin civarında uçakla silah ve mühimmatı da Afrin’e yerleştirdiğini belirterek, “Biz bütün bunları kaydettik. Bunların takipçisi olarak durdur, durduk, durduk. Bir gece ansızın vurduk. Ama işimiz çok. Daha yapacağımız çok şey var. Bütün mesele, Afrin’i gerçek sahiplerine teslim etmek” dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da , Genelkurmay Harekat Merkezi’nden Zeytin Dalı Harekatını gerçekleştiren Mehmetçiğe seslenerek, “Afrin bölgesinde PKK, KCK, YPG, PYD ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkının bunların baskı ve zulmünden kurtulmasını sağlamak üzere Zeytin Dalı Harekatını başlatıyoruz. Yolunuz bahtınız açık olsun” diye seslendi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)