Dündar Keşaplı Okulumuz Öğrencileriyle Buluştu!

Okulumuz öğrencileri, yurt içi ve yurt dışında spor camiası tarafından çok iyi tanınan bir spor yazarı olan Dündar KEŞAPLI ile tanışma ve sohbet fırsatı yakaladı. Beden Eğitimi öğretmenimiz Tolga ÖNCEL aracılığıyla okulumuza ziyaretini gerçekleştiren Dündar KEŞAPLI, kendi hayatı ve deneyimlerinden yola çıkarak öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendisine güzel ziyareti için çok teşekkür ederiz...

Dündar Keşaplı kimdir?

Uzun yıllar İtalya´da yaşayan aynı zamanda çok sayıda medya kuruluşunda görev alan Türk gazeteci Dündar Keşaplı, Malta´nın önemli ve köklü kulübü Sliema Wanderers futbol kulubüyle anlaştı. 

25 yılı aşkın başarılı gazetecilik kariyerinde sayısız önemli ve özel habere imza atmasıyla tanınan Keşaplı, Sliema Wanderers kulübünün basın ve halkla ilişkiler genel direktörlüğünün yanı sıra UEFA ile ilişkilerinden sorumluluk görevine getirildi. Keşaplı, böyle bir göreve getirilen ilk Türk isim oldu.

Dündar Keşaplı, İtalya spor tarihinde bir ilke imza atarak, 2009 yılında İtalya Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu (USSI) üyeliğine seçilmişti. Bugün halihazırda USSI´nin dış ilişkiler görevini sürdürmenin yanı sıra Keşaplı, haber kanalları SKYTG24 ile TGCOM24 kanallarında yorumculuk yapıyor. Keşaplı, halen Türkiye´den TRT Spor, Aspor'un temsilciliğini sürdürmekte.

Büyük resimler için herhangi bir resmin üzerine tıklayınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)