Dünya Çocuk İnovasyon Yarışmasında Merkezimizin Büyük Başarısı

Elvan Grubu tarafından düzenlenen, İstanbul Bahçelievler RAM, Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesince de desteklenen 2017 yılı Uluslararası Mustafa Kadiroğlu Dünya Çocuk İnovasyon Ödülleri yarışmasına Merkezimiz damga vurdu.

Merkezimiz öğrencileri Efe Gündeğer Fen Bilimleri öğretmeni Cüneyt Akyol danışmanlığında, Ahmet Efe Bakırcı ise Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mehmet Özel danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile Uluslararası Dünya Çocuk İnovasyon proje yarışmasına katıldılar. 

Hazırlanan 2 proje de yüzlerce proje arasından finale kalma başarısını gösterdi. Yapılan jüri oylaması sonucunda Efe Gündeğer’in projesi İl-Ülke kategorisinde birincilik ödülü alırken, Ahmet Efe Bakırcının projesi de teşvik ödülü aldı. 

Bu sene 65. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Elvan Grubu, kurucusu Mustafa Kadiroğlu adına düzenlenen Dünya Çocuk İnovasyon ödülleri toplam 9 kategoride verildi. Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Arapça dillerinde hazırlanan www.childinawards.com adresli site ile Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika´da tanıtılan yarışmanın ödül töreni İstanbul´da yapıldı.

Alınan derecelerle ilgili olarak Merkez Müdürümüz İsa Aliç; “Bilim ve Sanat Merkezimizde ekip olarak inovatif düşünme becerilerini arttıracak etkinliklere önem veriyoruz.

Bunların meyvelerini Ulusal ve Uluslararası platformlarda almaya başladık.  Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)