Durasıl Köyü Ne Sevgi Eli

Zeytinliova Anadolu Lisesi olarak Değerler Eğitimi kapsamında yürütmüş olduğumuz ‘Yardımlaşma ve İşbirliği’ etkinliği doğrultusunda  ‘Durasıl Köyü’ çocukları oyuncaklarına ve kıyafetlerine kavuştu.

Son yıllarda Eğitim dünyasında konuşulan kavramlardan biri de Değerler Eğitimi kavramıdır. Değerler eğitimi projesinde sorumluluk alan arkadaşlarımız Okulumuz Müdür Yardımcısı Emrullah GÖKTAŞ,  Fizik öğretmeni İsmail ÖZDEMİR, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selam A. BEDİRHANOĞLU, Edebiyat Öğretmeni Sümeyye DEMİR, Rehber Öğretmen Deniz Göksu ERIŞIK tarafından yürütülen ‘Yardımlaşma ve İşbirliği’ etkinliği doğrultusunda okulumuzda kampanya düzenlenerek ‘Durasıl Köyü’ çocukları için oyuncak ve kıyafet toplandı.

Okul müdürü Ali KARAKAŞ ‘Sevgi, saygı, duyarlılık, yardımseverlik, hoşgörü, sorumluluk" bilinci kazandırmak amacıyla, yapılan etkinlikte görev alan tüm öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerime teşekkür ederim.’dedi.

Etkinlik okulumuz öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Öğrencilerin ve öğretmenlerin çabası sayesinde çok kısa sürede oldukça fazla kıyafet, kitap ve oyuncak yardımı toplandı. Toplanan yardımlar Okulumuz Müdür Yardımcısı Emrullah GÖKTAŞ, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selam A. BEDİRHANOĞLU, Edebiyat Öğretmeni Sümeyye DEMİR, Rehber Öğretmen Deniz Göksu ERIŞIK ve bir grup öğrenci tarafından Durasıl İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Aygün ALTINTAŞ’A teslim edildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Akhisar Zeytinliova Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)