E Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayı

Bakanlığımızca "Her Yerde Matematik" anlayışıyla üniversiteler ve TÜBİTAK iş birliğiyle matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin bu dersi küçük yaştan itibaren sevmelerini sağlamak amacıyla başlatılan 'Matematik Seferberliği' başlatılmıştır. Bu kapsamda matematik atölyeleri, materyal geliştirme, öğretmen eğitimi, dijital platform (matematik.eba.gov.tr) gibi birçok alanda çalışmalar yapılmaktadır.

eTwinning faaliyeti kapsamında öğretmenlerin projelere ait bilgi ve deneyimlerinin Matematik Seferberliği ile yapılacak yeni disiplinler arası çalışmalara katkı sağlaması amacıyla 24-26 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya'da "eTwinning Matematik Seferberliği Çalıştayı" düzenlenmiştir. 

 

Ulusal Destek Servisi tarafından, Matematik alanında Ulusal Kalite etiketi alan, okulumuz Matematik Öğretmeni Berna Tunca Eygül başarılı projesi ile çalıştaya davet edilmiştir. Çalıştayda ilimizi temsil eden öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Pehlivanköy Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)