Earsmus + Projemiz 1. Gün

  Okul Müdürü Mümin Şentürk,Proje Okul Sorumlusu ve Anasınıfı Öğretmeni Neslihan Çavuşoğlu, İspanya Proje koordinatörü Alonso Guerrero Rubio ve ekibi, İtalya proje koordinatörü İsabella Tomarchio ve ekibi, Çek Cumhuriyeti koordinatörü Jaroslava Novakova ve ekibi ile projenin üçüncü hareketliliği 16 Ekim tarihinde okulumuz Merkez Ece Amca İlkokulu'nda coşkulu bir açılışla başladı. Balıkesir Büyükşehir Konservatuarı halkoyunları ekibinin Balıkesir yöresine ait gösterisi beğeniyle izlendi.Ardından Rabia Çeliker ve öğrencilerinin top ritim şovu ile Suzan Teke ve öğrencilerinin ritim şovu katılımcı öğretmenler tarafından ilgiyle izlendi.

 

   2021 yılının Şubat ayında KA210-SCH Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklık kapsamında başlayan  "2021-1-ES01-KA210-SCH-000032407 /Building European Bridges Under the Rhythm of Music " isimli Erasmus+ projesi;2021 yılının Haziran ayında İspanya'da gerçekleştirilen öğretmenler toplantısı, 2022yılının Haziran ayında Sicilya'ya düzenlenen ikinci öğretmen hareketliliği ile verimli bir şekilde sürdürüldü.

 

"3. ÖğrenmeHareketliliği" kapsamında ise Çek Cumhuriyeti, İspanya ve İtalya'dan gelen öğretmenler; Merkez Ece Amca İlkokulu'muzun ev sahipliğinde, 16-20 Ekim 2023 tarihleri arasında etkinliklerini yürütmek amacıyla planlamalar doğrultusunda Balıkesir'de çalışmalara başladı. Türkiye hareketliliğinde "Müzik ve matematik modülü "egitimler ve çeşitli workshoplarla, eğitim ve kültür gezileri ile devam edecek. Katılımcı öğretmenlerin kültürümüzü tanımak için,Efes Antik Kenti ve Ayvalık'a ziyaretler yaparak hem kültürlerarası farkındalıklarını geliştirmeleri hem de İngilizce iletişim becerilerini artırmaları hedefleniyor. Müziğin matematikte kullanımını hedefleyen eğitim ve uygulama örneklerinin yer aldığı proje 2024 yılının Şubat ayında sona erecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Karesi Merkez Ece Amca İlkokulu

Kaynak:https://eceamcaio.meb.k12.tr/icerikler/earsmus-projemiz-1-gun_14320057.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)