Eğitim Öğretim Uzaktan Yapılacaktır.

Okulumuzda Eğitim Öğretim 23 Kasım 2020 (Pazartesi)tarihinden itibaren uzaktan devam edecektir. Tüm öğrencilerimizin  https://www.eba.gov.tr/ adresinden canlı ders ve eğitimleri takip etmeleri gerekmektedir. Ders takipleri Eba Tv ile televizyondan, canlı dersler ile uzaktan olarak devam edecektir. Bu kapsamda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin okulumuz web sayfasından sınıf ders programlarını ve duyuruları takip etmeleri önemle duyurulur.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitimle devam edileceği bildirildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,"31 Aralık'a kadar yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacak, sınavlarla ilgili planlama salgının seyrine göre gerçekleştirilecek" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Öğrencilerimiz, yüz yüze ve uzaktan eğitimle yapılan eğitim öğretim müfredatından sorumlu olacak." diye konuştu.

Bakan Selçuk şöyle devam etti:

"(Uzaktan eğitim) Bakanlığımıza bağlı tüm okul öncesi kurumlar, kreşler, ilkokul, ortaokul ve liseler, özel eğitim okulları ve sınıfları, meslek liselerindeki uygulamalı dersler ile özel öğretim kursları da bu kapsamda olacak.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Pınarhisar Pınarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)