Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması Strateji Eylem Planı - Okul Güvenliği Sağlama, Eğitim Ortamlarında Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılık İle Mücadele Eylem Planı

Okullarda Şiddetin Önlenmesine yönelik çalışmalar 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında da devam edecektir. Eğitim Ortamlarında Şiddetin Azaltılması ve Önlenmesi Strateji ve Eylem Plan taslağı Şiddet İl Eylem Planı doğrultusunda oluşturulmuştur. Hazırlanan plan taslağı çerçevesinde okulların da kendi gereksinim ve ihtiyaçlarına göre planlarını hazırlamaları ve çalışma ekiplerini oluşturmaları gerekmektedir. Hazırlanacak planların bir nüshasının okulda muhafaz edilmesi bir nüshasının da Elbistan RAM´a mail yoluyla( elbistanrehberlik@gmail.com) ya da elden  27 Ekim 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar gönderilmesi. Plan doğrultusunda yapılan çalışmaların 1. ve 2.Dönem sonunda web sitemizdeki (https://elbistanram.meb.k12.tr)  online rapor girişi bölümünden sisteme işlenmesi gerekmektedir.

OKUL GÜVENLİĞİ SAĞLAMA, EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE EYLEM PLANI kapsamında çalışmaların planlanması ve yürütülmesi için ekte örnek plan hazırlanmıştır. Hazırlanan eylem planının bir nüshasının okulda muhafaza edilmesi bir nüshasının da Elbistan RAM´a 27 ekim 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar mail yoluyla ( elbistanrehberlik@gmail.com) ya da elden gönderilmesi, aylık faaliyet raporu oluşturularak her ayın son haftası Elbistan RAM ( elbistanrehberlik@gmail.com adresine ya da elden ) ´a ulaştırılması gerekmektedir. 

dosyalar/2017_09/29155335_2017-2018_YYDDETY_YNLEME_VE_AZALTMA_EYLEM_PLANI.doc

dosyalar/2017_09/29155239_OKULLARDA_YYDDETYN_YNLENMESY_EYLEM_PLANI_TASLAYI.docx

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)