Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul Öğrencilerimiz İle Buluştu

Türkiye’nin önemli yazarlarından Halit Ertuğrul Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesinin düzenlediği söyleşi ve imza gününde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

             EĞİTİMCİ YAZAR HALİT ERTUĞRUL GÜMÜŞHANE TÜRK TELEKOM FEN LİSESİNDE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Türkiye’nin önemli yazarlarından Halit Ertuğrul Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesinin düzenlediği söyleşi ve imza gününde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

             Milli Eğitim Bakanlığı “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" kapsamında Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesinde Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul'un katılımıyla söyleşi ve imza günü programı düzenlendi. Programa Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri, öğretmenler ve yöneticiler katıldı. Programda söz alan yazar , öğrencilerin gerek eğitim öğretim hayatında gerekse hayat okulunda başarılı olabilmeleri konusunda kendi hayatından da örnekler vererek onlara faydalı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yazar: “Üç şey için başarılı olmalısınız: birincisi sizi yaratan, size sayısız nimetler bahşeden Rabbinize şükür için; ikincisi vatanınız ve milletiniz için; üçüncüsü ise sizi yetiştiren, sizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ane babalarınız için çok çalışmlaı ve başarılı olmalısınız.” dedi. 

                      Program sonunda söz alan okul müdürü Mehmet Akif Odabaş: “Sevgili gençler Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi olarak hayat yolculuğunuzda sizlere yeni ufuklar açacak, geleceğinize ışık tutacak konu ve konukları sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle aramızda bulunan eğitimci yazar Halit Ertuğrul'a ve onun bizlerle buluşmasına vesile olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum. Çok verimli ve güzel bir program oldu.” dedi. Okul müdürü Mehmet Akif ODABAŞ tarafından eğitimci yazar Halit Ertuğrul'a plaket takdim edildi. Ardından kitaplarını imzalayan yazar öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Merkez Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)