Eğitimci/yazar Süleyman Beledioğlu ( Nam - I Diğer Bonus Hoca) Edremit´te

Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezi Organizasyonu ile Bonus Hoca ilçemizde;

Haziran/2017 tarihi itibariyle Edremit merkezindeki yeni hizmet binasına taşınan Rehberlik ve Araştırma Merkezi, öğrencilere yönelik Rehberlik çalışmalarına hızla devam etmektedir. Edremit RAM;  “BENGİ” Projesi kapsamında ilçede bulunan Anadolu ve Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Sınav Stresi ve Başarı” konusunda bir seminere Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ev sahipliği yapmıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen bu seminerde; yine aynı üniversitenin Eğitim Koordinatörü olan  Eğitimci/Yazar Süleyman BELEDİOĞLU Edremit’li gençlerle 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda bir araya geldi. Aynı gün Eğitimci/Yazar Süleyman BELEDİOĞLU, Edremit RAM sorumluluk alanında bulunan ilçelerde görev yapan Rehber Öğretmenlerle de bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulundu. 

21.02.2018 tarihinde  10:00, 11:30 ve 14:00 saatlerinde iki öğrenci oturumu, bir öğretmen oturumu şeklinde gerçekleştirilen bu seminerde Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Koordinatörü   Eğitimci/Yazar Süleyman BELEDİOĞLU; YKS( Yükseköğretim Kurumları Sınavı) yaklaşırken öğrencilere bu süreçte nelere dikkat etmeleri konusunda bilgiler vermiştir.Ayrıca Eğitimci/Yazar Süleyman BELEDİOĞLU; Ayvalık, Burhaniye, Gömeç, Havran ve Edremit ilçelerinde çalışan Rehber Öğretmenlerle de “Beyin Temelli Öğrenme” konusunda bilgi paylaşımında bulunmuştur.

 

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü  ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Sınav Stresi ve Başarı” konulu bu seminere 560 lise son sınıf öğrencisi ve 112 Rehber Öğretmen katılım sağlamıştır. İlçemize gelerek YKS hazırlık sürecindeki lise öğrencilerine ve bölgemizdeki Rehber Öğretmenlere değerli bilgileri ile katkı sunan Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Koordinatörü   Eğitimci/Yazar Süleyman BELEDİOĞLU’na, nam-ı diğer Bonus Hoca’ya teşekkür ederiz.                                                             

Bugünkü seminere ait sunuma linkten ulaşabilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Edremit Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)