Eğitimde İlham Perisi Müzeler Etwinning Projemizi Okul Sergisi İle Tamamladık

Ocak ayında Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi ile ortak olarak başladığımız eTwinning projemiz " Eğitimde İlham Perisi; Müzeler adlı projemiz dahilinde tüm etkinliklerimizi bu haber içerisinde sizlerle paylaşıyoruz. Projemizde emeği geçen öğretmnelerimize, öğrencilerimize ve okul idaremize sonsuz teşekkür ederiz.

Ocak Ayı etkinlikleri kapsamında projemize öğrenci seçimimizi yaptık, öğretmen ve öğrencilerimizin eTwinning portalına kayıtlarını tamamladık.  Zoomm üzerinden tanışma webinarımızı gerçekleştirdik.Atölyemizde ben müzesi  etkinliğini yaparak öğrencileirmizin müzelerde ürünlerin envantere nasıl alınacağını öğrettik.

Şubat ayında Pera Müzesi Sanal müze turu ve Grafiti çalışmaları yaptık. 

Mart ayı içerinde Mersin Arkeoloji Müzesini ziyaret ederek donuk imge - ara bul etkinliklerini tamamladık.

Nisan ayı içerinde Mersin Kent Müzesi, İz Bırakanlar Müzesi , Atatürk Evi, İl Eğitim Tarihi Müzesi ziyaretlerini gerçekleştirdik. Okul gazetesi, hikaye tamamlama ve dünden bugüne etkinliklerini müze ziyaretlerimiz bünyesinde gerçekleştirdik.

Nisan ayının son haftası ortağımız olan Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi ile eş zamanlı olarak 29 Nisan 2022 Cuma Günü proje sergilerimizi açtık.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Yenişehir Şevket Pozcu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)