El Sanatları ve Görsel Sanatlar Sergisi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlediğimiz “El Sanatları ve Görsel Sanatlar Sergisi” açılışı Süleymanpaşa Kaymakamı'mız Sayın Mustafa Güler’in teşrifleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ahmet Üzgün, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Ahmet Hacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın İlhan Koçer, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ebubekir Atilla, Valilik Protokol Müdürü Sayın Yusuf Yıldırım, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Fahri Kırmızı, eğitim kurumlarımızın yöneticileri ile öğretmenlerimiz, velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımlarıyla geçekleştirildi.

Kaymakam GÜLER, Rumeli İskelesi'nde düzenlenen sergiyi gezerek okulumuz öğrencilerin hazırladığı el sanatları ürünlerini ve görsel sanatlar çalışmalarını inceledi. Öğrencilerimizi tebrik etti.

Toplumsal duyarlılık ve farkındalığın artırılmasına yönelik olarak hazırlanan El Sanatları Sergimizde; Öğrencilerimizin iş ve beceri uygulamaları dersi ve görsel sanatlar dersi atölye çalışmalarında hazırladıkları ürünler ziyaretçilerimizin beğenisine sunuldu.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Süleymanpaşa Tekirdağ Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)