Enerji Verimliliği Haftası

Enerji Verimliliği Haftası

Ayrancı ÇPAL olarak enerji verimliliği haftasında enerji verimliliğine dikkat çekmek, kullanıcıları bilgilendirmek ve okulumuzda farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler ve çalışmalar yaptık.

Enerji Verimliliği Haftası

Ayrancı ÇPAL olarak enerji verimliliği haftasında enerji verimliliğine dikkat çekmek, kullanıcıları bilgilendirmek ve okulumuzda farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinlikler ve çalışmalar yaptık. Farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz sosyal kulüpleri bu hafta panolarını enerji verimliliği farkındalığı ve bilinçlendirmesi temalı olarak hazırladılar.

10-A ve 10-B sınıflarının yardımıyla enerji tasarrufu ve verimliliğini hatırlatıcı farklı bilgilendirme etiketleri PVC kaplanarak okulumuz atölyelerine, kütüphanesine, sınıflarına, öğretmenler odasına ve okul bahçesinde muhtelif yerlere yapıştırıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin ortak çalışması ile okulumuz enerji verimliliği farkındalığı için seferber oldu. Yaptığımız çalışma ile hem enerjiden tasarruf etme bilincini hem de verimli enerji kullanımı farkındalığını oluşturmaya çalıştık. Çalışmlarımızdan kareler sizlerle...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Ayrancı Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)