Engelleri Aşıyoruz, Okul Aile Birliğini Kuruyoruz!

Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Okul Aile Birliği İlk Genel Kurul toplantısı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vefa BUĞDAY´ın davetiyle 27/12/2018 tarihinde, saat 15.00 da Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. 

    RAM Müdürü Vefa BUĞDAY´ın açılış konuşmasını yaparak konuşmasının devamında; ´´kurumumuz ve veliler arasında işbirliği yaparak bütünleşmek, eğitim-öğretim faaliyetlerini geliştirici faaliyetleri desteklemek, sosyal kültürel faaliyetleri düzenlemek, v.b etkinlikler planlamak ve yürütebilmek amacıyla kurumumuz bünyesinde okul aile birliği kurulmuştur. Katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ediyoruz ve birliğimizin kurumumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum´´ dedi.

   Toplantımıza Elbistan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir DAL katılarak velilerle fikir alışverişi yapıp konuşmasının devamında ´´geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çok yönlü gelişimini sağlayarak topluma ayak uydurmalarını toplumsal yaşama aktif olarak katılımlarının sağlanması ve desteklenmesi okullar ve velilerin en büyük amaçlarıdır. Fakat okul ve velilerin bu amaçları tek başlarına gerçekleştirmeleri kolay olmamaktadır. RAM-Okul-Aile-Öğrenci arasındaki işbirliğini geliştirerek iletişimi güçlendirmek ve bunları daha dinamik hale getirmek amacıyla Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Okul Aile Birliği kurulmuştur. Bu kapsamda okul aile birlliğinini RAM´ın  hizmet verdiği Elbistan, Afşin, Göksun, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde sosyal, külltürel, sportif ve sanatsal proje ve etkinliklere İmza atacağını düşünüyorum. Kurulan okul aile birliğinin hayırlı olmasını diliyorum´´  dedi.

   Velilere okul aile birliğinin kuruluşu, işleyişi, birlik organkları hakkında geniş kapsamlı bigi verildi. Gündem maddeleri sırası ile görüşülerek kararlar alındı. Birlik organları(Yönetim ve Denetim Kurulu) üyeelri seçimi yapılarak toplantı tamamlandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)