Engelsiz Yaşam İçin Mavi Kapak Projesi Tamamlandı

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi eTwinning Kulübü danışman öğretmenimiz Sevgi Şeremet Yıldırım'ın rehberliğinde, 12-C ve 12-F sınıfı öğrencileri 2023-2024 eğitim öğretim yılında anlamlı bir projeye imza attı. Öğrencilerimiz, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne (TOFD) tekerlekli sandalye alımı için mavi kapak topladılar.

Proje kapsamında toplanan mavi kapaklar, geri dönüşüm yoluyla tekerlekli sandalye alımında kullanılacak. Öğrencilerimiz, çevre bilinci oluşturarak ve sosyal sorumluluklarını yerine getirerek farkındalık yarattılar.  Projenin danışman öğretmeni Sevgi Şeremet Yıldırım, öğrencilerin bu süreçte gösterdikleri özveri ve kararlılıktan büyük gurur duyduğunu ifade etti.

 Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yetkilileri, öğrencilerin bu anlamlı katkısının ihtiyaç sahiplerine umut olduğunu belirterek, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne teşekkür etti.

 

Okul müdürümüz İbrahim Gün, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle gençlerin empati duygusunu geliştirmeyi ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini amaçladıklarını belirterek , benzer projelerle sosyal sorumluluk bilincini artırmaya devam edeceklerini belirtti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)