Enstitü Müdürümüz Nilüfer Karakoç Fas'ta Gerçekleştirilen 6. Uluslararası Moda ve Aksesuar Fuarı ve 6. Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'na Katıldı

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün organizasyonu ile 07-11 Aralık 2022 tarihleri arasında FAS –El Jadida'da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Moda ve Aksesuar Fuarı ve 6. Uluslararası Ev Tekstili Fuarlarına gözlem ve incelemede bulunmak amacıyla 6 (Adana Olgunlaşma, Antalya Olgunlaşma, Bursa Olgunlaşma, Balıkesir Olgunlaşma, Beyoğlu Sabancı Olgunlaşma ve Sivas Olgunlaşma Enstitüsü) Olgunlaşma Enstitü Müdürü katıldı.

Program kapsamında, The Mohammed  VI Exhibition Park fuar alanında gerçekleşen fuara Enstitü Müdürleri katıldı. Fuara Avrupa, Asya ve Afrika'dan katılım sağlayan birçok firma ürünleri ile yer aldı.

Enstitü Müdürleri tarafından Fas Büyükelçiliği ziyaret edildi. Büyükelçilik bünyesinde, Enstitü Müdürümüz Nilüfer Karakoç ve diğer 5 Olgunlaşma Enstitüsü müdürü ile birlikte fuara katılan Enstitülerimizin seçkin ürünlerinden oluşan Türk iğnesinin mucizeleri el nakış sergisi açıldı ve sergi Fas'ta büyük beğeni topladı.

Ayrıca Enstitü müdürleri tarafından Rabat Yunus Emre Enstitüsü ziyaret edildi. Enstitünün Türk kültürünün yaşatılması noktasında yaptıkları çalışmalar gururla incelenmiştir.

Yurda dönüşte Enstitü Müdürümüz Nilüfer Karakoç Enstitü çalışanlarına deneyimlerini bir sunumla paylaştı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Bursa Olgunlaşma Enstitüsü

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)