Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi 2024 Döneminde 2 Öğretmen ve 6 Öğrencimiz Avrupa Yolcusu

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi 2024 Dönemi

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün, T.C. Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği  Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından finanse edilen Erasmus+ Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Akreditasyonu  2023-1-TR01-KA121-SCH-000163033 Sözleşme Numaralı Projemizin 2024 yılı yurtdışı hareketlilik faaliyetleri kapsamında; 11-17 Şubat 2024 tarihleri arasında 1 öğretmenimizi "‘Eğitimde Biçimlendirici Değerlendirme ve Geribildirim Yönetimi’ konusunda Çekya başkenti Prag'a, "Sosyal Dahil Etme ve Çeşitlilik" konularında işbaşı Gözlem Faaliyetine 25 Şubat -02 Mart 2024 tarihleri arasında 1 öğretmenmiz ve 6 altı öğrencimizi de Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gönderiyoruz. 

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-Ge biriminden proje sorumlusu Serdar S. SALANTUR Hocamız, proje çalışmalarından önce okulumuzu ziyaret ederek projeye dahil olan öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirmede bulundu. Öğretmen ve öğrencilerimizin proje ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı.

Ziyaret sırasında Okul Müdürümüz Mehmet Akif ODABAŞ " Öğretmen ve öğrencilerimize her anlamda kazanım sağlayacak proje çalışmasında başta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere proje koordinatörümüz Serdar S. SALANTUR'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, katılımcılara çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Merkez Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)