Erasmus + Polonya Projesi ''Let's Get To Know Each Other (Haydi Tanışalım )'' Etkinliği 2. Görev Duyurusu

PROJE ADI: THE SAME IN ONE WORLD

Bu görev kapsamında öğrencilerimizin kendilerini ve  okulumuzu tanıtan, projeye neden katılmak istediğini açıklayan İngilizce bir video çekmesi gerekmektedir.

VİDEO İÇERİĞİ  NELERİ KAPSAMALIDIR?

Projeye katılmaya istekli olduklarını ifade eden öğrenciler, okulları hakkında bir sunum veya film oluşturmak için işbirliği yaparlar. Size okulu gezdirirler, öğrenim sistemini ve okul çalışmalarının özgünlüğünü tanımlarlar. Ek olarak, şehirlerini tanıtırlar: tarih, konum, turistik yerler, vb. Sunum veya film, ortak ülkeler hakkında temel bilgilerle sona erecektir.

ŞARTLAR:

1-      GÖREV OLAN PROJE LOGOSU TASARIMI ETKİNLİĞİNE KATILMIŞ OLMAK.

2-      VİDEOLARIN ÇEKİMİ İÇİN TELEFON KULLANILMALIDIR. TELEFON OKULA KESİNLİKLE GETİRİLMEYECEKTİR. ÖĞRENCİLERİMİZ, OKULUMUZUN TANITIMI KISMINDAKİ GEREKLİ OLACAK FOTOĞRAFLARA,  İNTERNET SAYFAMIZDAN İNDİREREK ULAŞABİLİRLER.

3-      VİDEO ÇEKİMLERİNDE MASKE TAKILMASI ZORUNLUDUR. İnternet güvenliği açısından öğrencilerimizin yüzlerini maske ile kısmen kapatmaları gerekmektedir.

4-      VİDEOLARIN SÜRESİ 2 DAKİKAYI GEÇMEMELİDİR.

5-      TELEFON YAN TUTULARAK ÇEKİM YAPILMALIDIR.

6-      ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJEYE DAHİL OLMADAKİ MOTİVASYON KAYNAĞINI İYİ AÇIKLAMALARI ÖNEMLİDİR.

7-      GÖREV 11 EKİM SALI GÜNÜNE KADAR TAMAMLANMALIDIR.

8-      VİDEOLAR; EN GEÇ BELİRTİLEN TARİHTE nilgunngulcicek@gmail.com adresine mail olarak atılmalıdır. Ayrıca öğrenciler, boş bir bellek içine videolarını ve videodaki metinlerini içeren Word belgesi dosyasını yükleyerek EN GEÇ 11 EKİM SALI GÜNÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ Dr. NİLGÜN GÜLÇİÇEK ÖĞRETMENE, ZARF İÇİNDE VE ÜZERİNE ÖĞRENCİNİN ADININ YAZILMASI SURETİYLE TESLİM ETMELİDİR.

 

9-      AYNI ZAMANDA ÖĞRENCİLER AŞAĞIDAKİ WEB2.0 ARAÇLARINI KULLARARAK ÜLKEMİZİ VE ANKARAYI TANITAN OYUNLAR TASARLAMALIDIR. Tasarlan oyunların linki aynı mail adresine en geç Salı gününe kadar gönderilmelidir.nilgunngulcicek@gmail.com

 

-Learningapps

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Uluönder Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)