Erasmus +projesi İle Öğrencilerimize Avrupa’da Eğitim İmkanı

ERASMUS +PROJESİ  İLE ÖĞRENCİLERİMİZE AVRUPA’DA EĞİTİM İMKANI

ERASMUS + İLE ÖĞRENCİLERİMİZE AVRUPA’DA EĞİTİM İMKANI….

 

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Avrupa Birliği eğitim ve gençlik programları 2014 yılı Teklif Çağrısı döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

Okulumuz; Sevim ve Abdullah ALTUNDAL Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  ile Erzurum Yakutiye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yurtiçi ortağı olarak katıldığı ve  Düzce  İbn-i Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yasal temsilciliğini yaptığı "Ameliyat Öncesi Ve Sonrası Hastalarda Yaşanan Travmalar Ve Verilen Psikolojik Bakım Örnekleri " projesi Ulusal Ajans (UA) tarafından hibe desteği ile desteklendi.

 

Okul Müdürümüz Hüseyin TAŞOVA, Erasmus+ Ana Eylem 1çerçevesinde Ulusal Ajans’a sunulan 1482 proje teklifinden 1262´si  ön değerlendirme kriterlerini karşılayarak içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir. Bunun sonucunda 221 proje teklifi mevcut bütçe imkânları çerçevesinde Değerlendirme Komitesi tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Ortaklık kurduğumuz bu proje 1482 proje arasından sıyrılarak 221 proje arasında yerini almıştır” dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Bor Sevim ve Abdullah Altundal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)