Erasmus+ Projesi Yurt Dışı Toplantımız Gerçekleşti.

EMPOWER:ME - MARİBOR AÇILIŞ TOPLANTISI

Öğretmenler, sosyal çalışmacılar, psikolojik danışmanlar, müdürler ... dört ülkeden (Slovenya, Almanya, Slovakya ve Türkiye) Erasmus+ Empower:Me projesinin açılışında Maribor'da buluştuk. Özel gereksinimli çocuk ve gençlerle çalışma konusunda deneyim alışverişinde bulunduk ve güzel uygulamalar paylaştık.

Onlara en iyi nasıl yardım edebileceğimizi, daha özgüvenli ve bağımsız hale getirebileceğimizi konuştuk, daha etkili çözümler aradık. Ayrıca öğretmenlerin işini nasıl kolaylaştırabileceğimizi ve ebeveynleri nasıl daha rahat hissettirebileceğimizi tartıştık.

Birbirimizden çok yeni, cesaret verici ve faydalı şeyler öğrendik! Bilgiyi herkesle paylaşacağız, ünkü tecrübeyi bir öğretmen el kitabında toplayacağız.

Bu tür toplantılar aynı zamanda ortak ülkelerin kültür ve alışkanlıklarını tanımak için bir fırsattır. Ve Maribor ( Slovenya) katılımcıların kalplerinde kendine güzel bir yer edindi!

Güzel doğa, güzel manzara, mükemmel yemek ve yerel halkın nezaketi ziyaretimizden kalan izlenimler. Hava da neşeliydi, hem güneşi ve hem de karı bize yaşattı. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, bir sonraki buluşmamız için hazırlanıyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Kadıköy Kadıköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)